Arxiu del 2012

Setmana de novetats a la DO Penedès

Setmana de novetats a la DO Penedès

Ahir a la nit, la Denominació d’Origen Penedès va inciar la seva quarta campanya de publicitat als canals de Televisió de Catalunya i 8tv amb els 4 spots, liderats per la comunicadora Elisabet Carnicé, i que promocionen la nova proposta de web dirigida, més que mai, al consumidor final.

Ostres, Xarel.lo Penedès!

Ostres, Xarel.lo Penedès!

El consell regulador de la DO Penedès, i la Federació de productors de mol.luscs del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL), presenten aquest innovador maridatge pels propers mesos de novembre a abril

Ostres, Xarel·lo Penedès! al Seafood

Ostres, Xarel·lo Penedès! al Seafood

Ahir 16 d’Octubre, dins del marc de la fira Seafood de Barcelona, i una vegada finalitzat l’acte de lliurament dels guardons de Pesca d’aquest 2012 per part de la Generalitat de Catalunya, la Denominació d’Origen Penedès va presentar el maridatge Ostres, Xarel·lo Penedès!

Els blancs Penedès lideren al Girovi

Els vins blancs de la Denominació d’Origen Penedès obtenen 10 de les 14 medalles que oferia la categoria de blancs joves, especials, en fusta i Chardonnay a la XVII edició del Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi’12 que es va celebrar dissabte passat.

Penedès, dins del Top Ten de DO’s espanyoles

Penedès, és la 7ena denominació d’Origen espanyola en quota de mercat a l’estat. Aquest resultat ha estat extret de l’informe que realitza cada any la consultora Nielsen i que recentment s’ha presentat a Logronyo.

Pàgina 1 de 2:   Noticies anteriors