Archivo del 2014

Neix un clàssic. Neix CLÀSSIC PENEDÈS

Neix un clàssic. Neix CLÀSSIC PENEDÈS

Avui, 17 de novembre de 2014, s’ha presentat, CLÀSSIC PENEDÈS, el nou concepte de vi escumós de qualitat de la Denominació d’Origen Penedès a la Fàbrica Moritz Barcelona. Clàssic Penedès neix amb l’objectiu d’oferir al consumidor un producte d’alta qualitat, arrelat al territori on es crea i compromès amb el medi ambient.

2014, bons resultats per la DO Penedès

Les dades de comercialització,a tancament del primer semestre de 2014, comfirmen la bona marxa dels vins DO Penedès. A l’espera de dels resultats d’aquest tercer trimestre de l’any, ja es pot afirmar que les vendes dels vins amb Denominació d’Origen Penedès cada dia guanyen més quota de mercat.

Verema 2014 a la DO Penedès

Verema 2014 a la DO Penedès

A les portes de tancar una verema que es preveu de molt bona qualitat a la Denominació d’Origen Penedès, ja es pot saber que la quantitat de raïm se situarà al voltant d’un 15% inferior a la de l’any passat.

Clàssic Penedès. l'escumós de la DO Penedès

Clàssic Penedès. l'escumós de la DO Penedès

Després d’un estudi realitzat per experts i assessors externs, s’ha determinat i aprovat CLÀSSIC PENEDÈS com a marca pels escumosos Penedès, destacant les connotacions de territori i mètode d’elaboració.

La denominació d'origen Penedès presenta els ‘Divendres Di Vins’

Avui 19 de juny ha tingut lloc a la Sala d’actes del Serveis Territorials de Cultura de Tarragona la roda de premsa sobre el projecte Divendres Di Vins, una proposta d’unió d’activitats culturals i vi en localitzacions històriques i patrimonials de la província de Tarragona durant els mesos de juliol i agost.

Pàgina 1 de 3:   Noticies anteriors